Sunday, August 1, 2010

Mustikaruudud

Leidsin selle retsepti Brooke Dojny raamatust "The New England Clam Shack Cookbook". Retsept on imelihtne ja tulemus väga maitsev.

  • 3.5 dl jahu
  • 3.5 dl suhkrut
  • 140 g võid
  • 2 muna
  • 5 dl mustikaid
  • 2 sl suhkrut
  • 2 tl kaneeli

Suures kausis sega jahu ja suhkur. Lisa sulatatud või ja kergelt klopitud munad ja sega puulusikaga ühtlaseks. Lisa mustikad ja sega õrnalt läbi.

Väikeses kausis sega suhkur ja kaneel.

Vala tainas võiga määritud vormi (23 cm x 33) või ahjuplaadile. Tainas on päris kleepuv, nii et kõige lihtsam on seda laiali ajada märja käega.

Küpseta 175 kraadi juures 45 minutit. Siis raputa peale suhkru-kaneelisegu ja küpseta veel 5 minutit.

No comments:

Post a Comment