Selle retsepti sain ma oma ämma käest. Spinatipalle olid tema lapsed nõus sööma ka siis, kui neile muud rohelised asjad parasjagu ei meeldinud. Oma 5-aastasele poisile mul neid siiani ei ole õnnestunud veel sööta. Jääb teistele rohkem...
- 500 g hakitud külmutatud spinatit
- 1 väike sibul
- 480 ml kuivikupuru
- 120 ml riivitud parmesani
- 4 muna
- 0,5 tl tüümiani
- maitse järgi küüslaugupulbrit, peterselli, soola ja purustatud musta pipart
1. Sulata ja kuumuta spinat ja suru liigne vesi välja
2. Klopi munad
3. Sega kõik koostisosad ja pane segu vähemalt pooleks tunniks külmutuskappi
4. Vormi segust pallikesed ja lao need ahjuplaadile
5. Küpseta 175 kraadises ahjus 15 minutit
No comments:
Post a Comment