Tuesday, April 13, 2010

Võikreemist lilled

Esimese kreemiroosi tegin ma aasta eest kolleegi ema juhendamisel. Teiste lillede tegemist olen õppinud interneti vahendusel.


Roosid ja hortensiad

Tegin selle tordi oma pulmaaastapäevaks. Minu pruudikimp koosnes samadest lilledest. Instruktsioonid rooside valmistamiseks leiab siit.


Krüsanteemid

Instruktsioonid krüsanteemide valmistamiseks leiab siit.
Saialilled

Instruktsioonid leiab siit.


Päevalilled

Instruktsioonid leiab siit.


Karikakrad ja rukkililled

Instpiratsioon selle koogi tegemiseks tuli Nami-Nami isamaaliste tortide võistluselt. Instruktsioonid karikakarde ja rukkilillede valmistamiseks leiab siit ja siit.



Moonid ja rukkililled

See tort valmis juunikuiseks peoks, mis järgnes kammerkoori kontsertile, kus tulid esitusele ka Tormise "Jaanilaulud".

Moonide tegemiseks ma internetist instruktsioone ei leidnud. Mugandasin siis pisut tehnikat, mida kasutatakse õunapuuõite tegemiseks. Viie kroonlehe asemel tegin lihtsalt neli ja vahed kroonlehtede vahel tegin vähem märgatavaks. Peale raputasin riivitud shokolaadi.



Jõulutäht

Jõulude ajal sai kohe mitu torti jõulutähtedega kaunistatud.
Instruktsioonid leiab siit.


Nartsissid

Instruktsioonid nartsisside tegemiseks leiab siit.


Võõrasemad

Instruktsioonid võõrasemade tegemiseks leiab siit.


4 comments:

  1. No lihtsalt suurepärane näputöö!!! Jõulutort on kohe eriline lemmik:)

    ReplyDelete
  2. Väga ilusad lillekaunistused! Ma unistan korralikust tordipritsikomplektist (metallist otsikutega) ja kui ma selle ükskord raatsin osta, siis hakkan ka harjutama :)

    ReplyDelete
  3. meistriteosed! Nagu Koopatibigi, unustan mina ka korralikust tordipritsist. Ja siis kiikan Su lehele - tore, et õpetused siia kokku panid!!!

    ReplyDelete
  4. Mina olen otsikuid muretsenud paari kaupa. Paljud lilled, sh roosid, karikakrad, õunapuuõied, jne. saab ära teha ühe kroonlehe otsikuga. Lehe otsikuga saab teha lisaks lehtedele ka jõulutähti ja päevalilli. Kui vaja, siis lillenaela saab ise valmistada. Pritskotid teen ma tavaliselt küpsetuspaberist.

    ReplyDelete