Monday, June 28, 2010

Maasikapizza


Eile sõime elus esimest korda maasikapizzat ja see oli imeline - kitsejuustu, palsamiäädika ja rukolaga. Täna püüdsime kodus järgi teha. Kuna poodi keegi minna ei viitsinud, siis tuli teha paar asendust.
  • ühe pizza jagu tainast (taina tegi Matt Ciril Hitzi retsepti järgi)
  • paar supilusikatäit oliiviõli
  • 8 maasikat
  • 8 lehte basiilikut
  • 8 musta oliivi
  • 2 sl sinihallitusjuustu
  • 1 sl palsamiäädikat

Rulli tainas 24 cm läbimõõduga hästi õhukeseks kettaks.

Määri tainas oliiviõliga, jättes sentimeetri jagu äärt paljaks.

Laota tainale poolitatud maasikad, ribadeks lõigatud basiilik ja poolitatud oliivid. Peale raputa sinihallitusjuust.

Küpseta 260 kraadi juures 5 minutit. Enne serveerimist sirista peale palsamiäädikas.

No comments:

Post a Comment